Vi søger en bygningskonstruktør til tegnestuen

tnt arkitekter søger bygningskonstruktør og meget gerne med håndværksmæssig baggrund.

Du kommer til at indgå i et team, hvor der løses opgaver, med hovedvægt på projektering af nybyggeri og renovering. Men vil som alle andre på tegnestuen, indgå i teams der løser mange typer opgaver på vores sager. Du vil indgå i et projekteringsteam med reference til sagsarkitekt / projekteringsleder.


Kvalifikationer

Du har erfaring med tilsvarende typer opgaver

Du arbejder selvstændigt og kan indgå i et teamwork

Du besidder gode sociale kompetencer

Du er god til at formulere dig i ord og tale

Du har et godt overblik og sans for detaljer

Du er fortrolig med Revit, AutoCad og Office pakken


Vi tilbyder

En spændende og inspirerende hverdag sammen med dygtige og engagerede kollegaer med et højt fagligt niveau i et uformelt velfungerende socialt arbejdsmiljø. Løn efter forhandling.


Om tnt arkitekter 

tnt arkitekter har siden 1947 været med til at præge dansk byggeri med spændende og funktionel arkitektur.  Det er vores målsætning gennem en kreativ og engageret indsats at skabe smukke og velfungerende bygninger af høj arkitektonisk og teknisk kvalitet. Vi har altid fokus på, at vores projekter gennemføres inden for aftalte tids- og budgetrammer.

– uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Gennem virksomhedens mangeårige virke er opbygget et højt værdigrundlag for arkitektonisk kvalitet og fornyelse, såvel som teknisk og styringsmæssig ekspertise.

tnt arkitekter udfører arkitektrådgivning indenfor alle opgavetyper for en bred kundekreds, omfattende erhvervsvirksomheder, boligselskaber, pensionskasser, stat, regioner og kommuner samt private bygherrer.

tnt arkitekter løser opgavetyper spændende fra industribyggerier, administrationsbygninger, boliger, institutioner, skoler, hoteller og sportshaller til bygherrerådgivning, renoveringer og ombygninger – altid med tanke på bæredygtighed og energirigtig design.

tnt arkitekter har tradition for et tæt samarbejde med bygherren og tilbyder rådgivning i alle byggesagens faser

– fra de indledende forstudier til aflevering af det færdige byggeri.

Har vi fanget din interesse, så send en ansøgning og dit CV til: ansogning@tntark.dk Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt. Ansøgningsfrist d. 15.11.2019.
Yderligere oplysninger fås hos Jakob Brandt-Nielsen, 2845 7529.